Cautare

5183 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul bihor" (4.70 secunde)
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Acestia o considera nestatutara si facuta in pripa, fara a avea legatura cu realitatile din judetul Bihor.
Guvernul va asigura despagubiri de 65,34 milioane de lei (653,4 miliarde de lei vechi) pentru exproprierea imobilelor proprietate privata situate pe amplasamentul autostrazii Brasov-Bors in judetele Cluj si Bihor, se arata intr-un comunicat al Executivului.
Grupul European Drinks va investi in urmatorii doi ani aproximativ 100 de milioane de euro in fabrica de bere de la Draganesti, din judetul Bihor, a carei capacitate de productie va fi marita pana la 3,5 milioane de hectolitri, a declarat presedintele grupului, Ioan Micula, citat de Mediafax.
Federatia Patronilor Bihor a tinut ieri o conferinta de presa in care Ioan Lucian, presedintele federatiei, a prezentat realizarile organizatiei in anul 2008. ... Targurile de stocuri ar putea fi organizate de trei ori pe an in tot judetul, in localitati ca Oradea, Beius, Salonta si Marghita.
Medicii Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru, de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, internati la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Cluj-Napoca in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiati marti de catre procurori, in timp ce copilotul, care a fost operat luni, va fi audiat in perioada urmatoare.
1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
Unul dintre proiectele prezentate de Ministerul Agriculturii a fi implementat cu succes este modernizarea unui centru de vinificatie din judetul Mehedinti, cu o valoare totala a investitiei de aproximativ 950.000 de euro.
Judetul Constanta se afla pe locul trei in topul judetelor din Romania cu cele mai multe falimente inregistrate in primele trei luni ale anului 2009, au aratat reprezentantii Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).
Judetul Salaj este asezat in partea de Nord-Vest a Romaniei si se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legatura dintre Carpatii Orientali si Muntii Apuseni, cunoscuta sub denumirea de Platforma Somesana, care are o suprafata de 3864,4 km2, ceea ce reprezinta 1,6% din suprafata tarii.
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Imaginile ce ilusteaza dezastrul din Suceava ne-au fost trimise de colegii de la ziarele din acest judet, iar noua nu ne ramane decat sa reinnoim apelul catre persoanele cu dare de mana din judetul Constanta sa sara in ajutorul sinistratilor moldoveni si maramureseni.
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Unitatea din Scornicesti, judetul Olt, se gaseste pe str. ... Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. ... Magazinul din Baia de Fier, judetul Gorj, a fost inaugurat pe str.
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... Judetul Alba este sub atentionare cod galben.
Timp de 12 ani am condus PD-L Bihor si am avut rezultate ce nu au putut fi contestate. ... Iata ca nu au trecut nici doi ani de zile de cand am demisionat si organizatia PD-L Bihor este un dezastru.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor revine si reaminteste obligatiile privind impozitul pe venit al contribuabiilor-persoane fizice, la acest termen: ... castigurile rezultate din transferul titlurilor de valoare);
Beiusul, singura localitate din Romania incalzita cu energie geotermala Alin Iacobescu, managing director al SC Transgex SA Oradea, ne-a declarat ca firma pe care o conduce este titularul a 15 licente de concesiune pentru exploatarea apelor geotermale in urmatoarele zone din Bihor:
Spre deosebire de cele doua institutii mentionate, CURS se incapatana sa dea rezultate aproximativ egale, cand in favoarea opozitiei cand in cea a PSD.
google-analytics.com